Uhkailut, syytteet tai oikeusprosessit

Valvoja: Hallitus

unbiased
Viestit: 921
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Uhkailut, syytteet tai oikeusprosessit

ViestiKirjoittaja unbiased » 18.01.2018, 11:00:31

Ei kai presidentin vaalit ole vaalit, kun Niinistö on jo leimattu seuraavaksikin presidentiksi. Kyse oli tietysti seuraavista eduskuntavaaleista.

Niinistön mielestä ilmastonlämpeneminen on suurin uhka Suomelle. Olisi vain varmentanut tarkoittaako hän poliittista uhkaa vain todellista lämpenemisuhkaa. Otti poliitikkona tuollaisen kannan, koska katsoo sen olleen paras mahdollisuus saada kannatusta ja sitten myöhemmin tarvittaessa väittää kysymyksessä olleen ilmastopolitiikan.

Avatar
BorisW
Viestit: 1695
Liittynyt: 08.08.2007, 09:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Uhkailut, syytteet tai oikeusprosessit

ViestiKirjoittaja BorisW » 20.01.2018, 20:28:25

Tarkkaan sanottuna Sauli Niinistön uuden vuoden puhe oli varsin maltillinen vaikka noudattikin IL:n levittämää doktriinia:

Elämme koko ihmiskunnalle ratkaisevia aikoja. Ilmastonmuutos ei ole mielipidekysymys vaan todellinen uhka. Monille meistä ymmärrys siitä on tullut myöhään ja olisi tullut vielä myöhemmin ilman niitä ihmisiä, jotka herätystä ovat soittaneet. Hyvä kun herättivät!

Nyt on toiminnan aika, ei tavalliseen tahtiin, vaan nopeasti. Olemme takamatkalla.

Suomi ottaa ja kantaa vastuuta. Olemme sitoutuneet Pariisin sopimuksen toimeenpanoon ja juuri lisänneet kansainvälistä ilmastorahoitustamme. Myös suomalainen cleantech-teollisuus on mukana kehittämällä kestäviä ratkaisuja.

Jokaisen meistä on otettava ja kannettava vastuuta; elämäntapamme tuottaa kriittiseksi käyvää kuormaa planeetallemme. Maailma ei ole vain meitä varten, se on jatkuvuutta varten. Ja se meidän on turvattava.


Tämä puhe noudattaa vain meidän eri hallitusten tekemiä ilmastopäätöksiä NÄITÄ PITÄÄ EDELLEEN VOIMAKKASTI KRITISOIDA, koska mielestäni Niinistö saattaisi vielä fiksuna miehenä korjata ajatuksiaan.

Carbonautti
Viestit: 420
Liittynyt: 01.09.2015, 18:59:12

Re: Uhkailut, syytteet tai oikeusprosessit

ViestiKirjoittaja Carbonautti » 07.02.2018, 13:32:26

WUWT-sivustolla käytetään kovaa kieltä:
...these idiots don’t think to check history for flooding there, because, well, that would be inconvenient.

Mistähän on kysymys?

Kysymys on Pariisin kaupungin johdosta, joka on tutkimassa mahdollisuuksia haastaa fossiiliteollisuus oikeuteen Pariisin tulvista:
...The City of Paris decided today to explore possibilities to sue the fossil fuel industry for causing climate damages, following the example of New York and other US cities.

The city council also decided to lobby other major cities such as London to ban fossil fuels from their investments through the C40 Cities Climate Leadership Group, of which the mayor of Paris Anne Hidalgo is president.

Tämän luettuani ymmärsin, miksi Anthony Watts käytti niin kovaa kieltä.

Onni onnettomuudessa on se, että Helsinki ei kuulu ym. C40-kaupunkien joukkoon.

Linkit:
https://wattsupwiththat.com/2018/02/06/the-city-of-paris-goes-full-stupid-threatens-climate-lawsuit-over-flooding/

http://www.c40.org/cities

unbiased
Viestit: 921
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Uhkailut, syytteet tai oikeusprosessit

ViestiKirjoittaja unbiased » 08.02.2018, 10:11:28

Tehoautoilija kirjoitti:Kannattaa siis nyt pressanvaaleissa äänestää Lauraa, ja sitten seuraavissa eduskuntavaaleissa Perussuomalaisia. Varsinkin kun sitä omaa puoluetta ei näköjään yritettykään saada aikaan. Vihreäthän ovat hylänneet omat juurensa, siis luonnonsuojelun, niin totaalisesti, että poliittinen "ekologinen lokero" olisi kyllä ollut olemassa, ja on edelleenkin.
.

Aika moni äänestikin Huhtasaarta, joka on leimattu äärioikeistolaiseksi* ja äänesti siitä huolimatta, että media kohteli häntä halventavasti ehdokkaita esiteltäessä ja haastateltaessa. Jos todella on vastaan ilmastonmuutospolitiikkaa, on syytä äänestää perussuomalaisia.

Nyt presidentiksi valittiin mies, jonka suurin huoli on ilmastonmuutos, ainakin sellaisen mielipiteen ilmaisi vaalikoneissa. Mutta hän on takinkääntäjä ja muuttaa ajatteluaan poliittisten päämäärien mukaisesti, kuten on tehnyt ennenkin, jos siitä on hänelle tai hänen edustamalleen puolueelle etua.

* kansan etua ajavia poliitikkoja rehellisesti voidaan sanoa kansallismielisiksi, mutta käytetään natsi=nationalisti=kansallismielinen nimitystä, kun halutaan mustamaalata. Kun kansallismielisyys meni yli äyräiden, aiheutetusti äärinationalisteille keksittiin pilkkanimi, natsi. Nyt Suomen vallanpitäjiä voidaan hyvin sanoa internatseiksi=ääriglobalisaation kannattajiksi, koska ilmastopolitiikallaan ja rajavalvonnan laiminlyönneillään aiheuttavat Suomen kansalle suuria taloudellisisa menetyksiä.


Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija