EU:n tulevaisuus

Valvoja: Hallitus

Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

EU:n tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Tapsa » 23.11.2010, 22:15:58

Juuri uutisissa sanottiin, että kohta tulee Espanjalta yli 600 miljardin lasku ja kohta Italialta yli 900 miljardin lasku. Ilmastolaskun osuus lienee vielä pieni, mutta saattaa olla ratkaiseva katkaisemaan kamelin selän.

Poliitikot yrittävät väittää, että ei eurolla eikä EU:lla ole mitään hätää, vaan tärkeintä on, että EU pysäyttää ilmastonmuutoksen.

Onhan pitkään ollut jo selvää, että demari-EU on ajanut kilpailukykynsä alas eikä pysty kilpailemaan idän eikä lännen kanssa. Tulevaisuutemme on siis neukkutalous, jossa emme kykene käymään ulkomaankauppaa. Hyvä siis, että kykenemme tekemään metsistämme bioetanolia ja saamaan kalliit automme liikkeelle!

Loppukevennys:

Amerikkalainen miljonääri keräili autoja ja luuli, että hänen kokoelmaansa kuuluivat jo kaikki automerkit, mutta sitten hän kuuli, että Euroopassa tehdään autoa nimeltä Trabant!
Hän lähetti asiamiehensä Eurooppaan, joka löysikin kyseisen tehtaan ja teki tilauksen Trabantista. Aikanaan tuli tilausvahvistus: "Kiitos tilauksestanne, toimitusaika on 12 vuotta."

Trabantin tehtaan johtaja sai kuitenkin kuulla, että tilaus oli amerikkalaiselta miljonääriltä ja hän ohitti paikallisia tilauksia ja jo kolmen kuukauden päästä asiakas sai trabanttinsa. Siinä hän pyöri autonsa ympärillä ja tuumi: Kyllä on autonvalmistus Euroopassa kehittynyt, valmistusaika tosin on 12 v, mutta jo kolmessa kuukaudessa pystyvät pahvimallin lähettämään Amerikkaan asti.

Tässäkö on EU:n tulevaisuus?