Euroopasta tulee pelkkä matkamuisto

Valvoja: Hallitus

Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Euroopasta tulee pelkkä matkamuisto

Viesti Kirjoittaja Tapsa » 11.12.2010, 17:02:40

Näin kirjoittaa Mikko-Pekka Heikkinen Hesarissa. Ei suoranaisesti liity ilmastopolitiikkaan, mutta minusta hyvä kirjoitus.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Euro ... =nl-111210

Aika hyvä oli ensimmäinen kommentti kirjoitukseen:

EUn lumenluomisen 5-vuotissuunnitelma

Eurostosuunnittelja 11.12.2010 08:44

Ihan hyvä juttu. Kiitos.
Me oikeassa työelämässä olevat olemme tienneet tämän jo 10 vuotta Tosin Japani ja Kiina on ikääntymisen suhteen samassa venessä.
Telma ja Jouko ajoi tässä tosielämän roadmoviessa autolla rotkoon.
Pahin harha Euroopassa on misantropinen vihreä aate ja sen varjolla pystytetty militantti ilmastohörhöily, jota tukevat entiset kommunistit ja siitä rikastuvat liikemiehet.
Asumis-, lämmitys- ja liikkumiskustannukset on nostettu pilviin samalla kun ilmasto kylmenee. Kadut on täynnä lunta ja asuntoparakit viileitä. Hytisevä vaikeneva kansa tummissa toppatakeissa odottaa bussia ja junaa hhahampaat kakalisten ja nenenä valuen viimassa: "huomenna hän tulee".
Neukkula mielessäin.
Katujen kunnossapito ilmentää neuro-keskitettyä suunnitelmataloutta ja byrokratiaa. Suunnitelma on, prosessi on, mikään ei toimi, kukaan ei vastaa, virkamiehet lähdössä joulun viettoon. Jos ihmiset ja taloyhtiöt hoitaisivat oma-aloitteisesti ilman 5-vuotissuunnitelmia hajautetusti lumet niitä ei olisi.