Al Gore Jyväskylässä

Valvoja: Hallitus

Matti Hytölä
Viestit: 21
Liittynyt: 01.02.2011, 20:41:48

Al Gore Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Matti Hytölä » 28.08.2011, 21:43:07

http://www.suomenyrittajayhteiso.fi/etusivu

Olisiko tässä mielenilmauksen paikka?

En voi uskoa että tavalliset yrittäjät uhraisivat aikaansa ja n.500 euroa moiseen mutta riittäähän noita valtioyhtiöitä ja julkisen sektorin toimijoita. Niin, ja sitten muutama tuulimylly-yrittäjä.

Avatar
BorisW
Viestit: 1774
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Al Gore Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja BorisW » 12.09.2011, 21:48:32

No tässä on sitten se viesti,jota Al Gore taustavoimineen on tarjoamassa: http://climaterealityproject.org/about-us/ ja D-day lähestyy http://climaterealityproject.org/

Siis runsaan kahden päivän kuluttua maapallo muuttuu kun Al Gore ryhminen, videoineen, puheineen jne pääsee valtaan!!!

Lauri Heimonen
Viestit: 389
Liittynyt: 10.01.2010, 19:48:10

Re: Al Gore Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Lauri Heimonen » 13.09.2011, 12:25:58

BorisW kirjoitti:No tässä on sitten se viesti,jota Al Gore taustavoimineen on tarjoamassa: http://climaterealityproject.org/about-us/ ja D-day lähestyy http://climaterealityproject.org/

Siis runsaan kahden päivän kuluttua maapallo muuttuu kun Al Gore ryhminen, videoineen, puheineen jne pääsee valtaan!!!


Lainaus em. linkeistä:

Climate change is not your fault for the car you drive, the lights you turn on, or the food you eat. The climate crisis is our problem. Real solutions, systemic solutions, innovative solutions, can only come when we address it together. That’s what The Climate Reality Project will do. Without doubt. Without delay. And with your help.


Tuohon voin yhtyä minäkin. Minulla on vain eri perusteet kuin lämpenemisen ihmisperäisyyteen uskovalla Al Gore'lla.
Lainaus aikaisemmin naapurifoorumissa (CO2-raportti) kirjoittamastani selvittää, miksi näin on:

Keskittykäämme olennaiseen!

Spencer'in olennainen sanoma on, että valtavirran uskolle, jonka mukaan teollisena aikana tapahtunutta lämpenemistä hallitsevat ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt, ei todellisuudesta ole minkäänlaista tieteellistä näyttöä:

- - - the public has the perception that climate change is man-made, when in fact there is as yet no way to know with any level of scientific certainty how much is man-made versus natural - - -


Siitä huolimatta vieläkin sitkeästi pitäydytään jo parikymmentä vuotta sitten YK:n poliitikkojen Rio de Janeiron ilmastokokouksessa julistamasssa perusperiaatteessa, jonka mukaan tieteellisen epävarmuuden ei tule olla esteenä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarkoitetuille toimenpiteille.

IPCC:kin on esittänyt vain kyseenalaisiin ilmastomallitutkimuksiin perustuvan todennäköisyyden, jonka mukaan ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt olisivat hallitseva syy viimeaikaiseen lämpenemiseen. Yhä useammat, käytettävissä olevat, todellisuudesta tehdyt, asianmukaiset havainnot kuitenkin osoittavat, että nykyinenkin lämpeneminen johtuu luonnollisista syistä.
Seuraava lainaukseni edeltä selittänee pitkälle, miksi asiasta on erilaisia näkemyksiä:

Käytettävissä olevien lähteiden laadusta – aina IPCC:n raportteja myöten – on opittavissa, että itsekunkin omaan, ideologisesti, opillisesti, ammatillisesti tai muuten rajoittuneeseen taustakokemukseen fakkiutuminen ei takaa sitä, että ilmasto-ongelman ratkaisu todella etenisi tavoitteena olevan, todella toimivan ratkaisun aikaansaamiseksi.


Kun IPCC, tehtäväksiannon mukaisesti, on lähtökohtaisesti rajoittunut tieteellisten perusteiden hakemiseen ihmisperäiseksi uskotulle lämpenemiselle, sitä tietä ei ole toivoakaan toimivaa ratkaisua nykyiselle lämpenemisogelmalle löytää. Tätä samaa kertoo mm. myös em. lainaus Salby'lta:

Carbon dioxide is emitted by human activities as well as a host of natural processes. - - - The strong dependence on internal properties indicates that emission of CO2 from natural sources, which accounts for 96 per cent of its overall emission, plays a major role in observed changes of CO2. Independent of human emission, this contribution to atmospheric carbon dioxide is only marginally predictable and not controllable.


Kokemusten perusteella ainoa toimiva ratkaisu ilmasto-ongelmiin on, että opitaan niihin mahdollisuuksien mukaan varautumaan ja ja viime kädessä niihin sopeutumaan.


Ei Al Gore – eivätkä muutkaan poliittisesti rajoittuneet – tahdo ymmärtää sitä, että poliittisin päätöksin ei luonnonlakeihin voida vaikuttaa, vaikka maailmanlaajuiseen taloudelliseen käyttäytymiseen voidaankin niin tehdä.

Vastaa Viestiin