Taalas WMO:hon

Valvoja: Hallitus

nokikolari
Viestit: 75
Liittynyt: 15.09.2010, 18:00:32

Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja nokikolari »

Nyt sitten alkaa kulisseissa IL:n uuden johtajan valinta, elleivät puolueet ole jo sopineet asiasta.
-Pystyisikö Ilmastofoorumi lobbaamaan, ettei sinne ainakaan valita umpialarmistia?
-Ja mieluiten Atte Korhola.

unbiased
Viestit: 1435
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja unbiased »

WMO lienee peitejärjestö suuremmalle politiikalle. Venäjä on maailmnan suurin öljyn tuottaja. Jos länsimaat ovat riippuvaisia öljystä, Venäjä ja muut suuröljyntuottajat saavat vaikutusvaltaa. Niinpä öljynkäyttöä on rajoitettava. Kun taas länsimaille elintärkeää on halvan energian käyttö, joudutaan perustelemaan muulla tavalla tuotetun energian hinnan nousua. Tähän fosiilisen energian käytön leimaaminen tuhoisaksi tulevaisuudelle on mainio propagandakeino. Propagointia tuetaan kaikin tavoin ja annetaan edellytyksiä sitä puolustaville, rahaa ja sopivasti valtaa.

Pitää vain odottaa, kestääkö länsimaiden kansalaiset leikkaukset ja teollisuuden tukemisen, joita siirtyminen kalliiseen energian tuottoon edellyttää. Kierre on melkoisen vaikea. Leikataan etuja, tämä vähentää ostovoimaa, teollisuutta on tuettava, joka vähentää lisää ostovoimaa, koska tukirahat tulee kerätä kansalaisilta tai sitten on lisättävä tuottavuutta, joka sekin vähentää kulutusta.

Avatar
pasi
Valvoja
Viestit: 1129
Liittynyt: 15.07.2007, 13:23:23
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja pasi »

nokikolari kirjoitti:Nyt sitten alkaa kulisseissa IL:n uuden johtajan valinta, elleivät puolueet ole jo sopineet asiasta.
-Pystyisikö Ilmastofoorumi lobbaamaan, ettei sinne ainakaan valita umpialarmistia?
-Ja mieluiten Atte Korhola.


Lobbausvaikutusvaltamme on tunnetusti varsin vähäinen, mutta voihan sitä viestejä kulisseissa lähetellä... Ilmeisesti seuraajan valinnasta vastaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) tai ainakin LvM:n alle ITL:n toimintamenot on budjetoitu.
Pasi J. Matilainen
Puheenjohtaja, Ilmastofoorumi ry

jpp
Viestit: 694
Liittynyt: 20.11.2009, 16:38:09

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja jpp »

unbiased kirjoitti:WMO lienee peitejärjestö suuremmalle politiikalle.

WMO (kuten myös UNEP ja sitä myöten IPCC) on YK:n alainen järjestö, ja YK nyt taas on sitä maailman suurinta politiikkaa...

unbiased
Viestit: 1435
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Onhan sitä teorioita, että YK:n jotkin järjestöt puuhaavat maailman hallitusta. Ensiksi pitää tietenkin ottaa hallintaan energiasta määrääminen. Joka hallitsee ihmiskunnan tärkeintä resurssia, energiaa, hallitsee koko ihmiskuntaa. Juuri tästä syystä pyritään eroon riippuvuudesta öljyn tuotannosta, koska se antaa liikaa valtaa Venäjälle ja arabeille.
Kun propagandavälineenä on hiilidioksidipäästöjen vahingollisuus, samalla joudutaan julistamaan kivihiili pannaan. Wikipediasta: "Kivihiilen palamistuotteista suurin osa on hiilidioksidia, joka on merkittävin ilmastonmuutokseen vaikuttava kasvihuonekaasu."Vahinko! Euroopassa on hiilivaroja runsaasti. Englannin taloudellinen vallankumouskin perustui kivihiilen antamaan halpaan energiaan. Kun hiilityöläiset lakkoilivat, Tatcher ryhtyi rahoittamaan ilmastotiedettä, jotta ydinvoiman syrjäyttäisi hiilen käytön. CRU perustettiin 1972.

Tieto taitaa tulla vasta toiselle sijalle energian jälkeen. Tiedosta hyötyminen jää keskeneräiseksi, ellei ole käytössä halpaa energiaa.
Sama se kuka on ITL:n johtaja. Hänen suhteensa ilmastonmuutokseen määrää energiapolitiikka.

jpp
Viestit: 694
Liittynyt: 20.11.2009, 16:38:09

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja jpp »

unbiased kirjoitti:Onhan sitä teorioita, että YK:n jotkin järjestöt puuhaavat maailman hallitusta.

Ei vain jotkin YK:n järjestöt, vaan koko YK itsessään, kuten yksi YK:n ylimmässä johdossa oleva kerran julkisesti sanoi niin YK:n kaksi tärkeintä tehtävää on hommata YK:lle lisää rahaa, ja lisää valtaa.

YK on vaatinut että olisi jokin (tietysti YK:n alainen) instanssi joka hallitsisi eri valtioiden energian käyttöä, tietysti ilmastonmuutoksen torjumisen nimissä, energianhallinnan lisäksi YK haluaa länsimailta 100 miljardia vuosittain rahaa mukamas auttaakseen afrikkaa kuvitteelliselta ilmastonmuutoskatastrofilta... hohhoijaa...

Eli rahasta ja vallasta tässä on ollut kyse koko ajan.

unbiased
Viestit: 1435
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Taalas WMO:hon

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Turun sanomissa oli tänään artikkeli sellunkeitossa syntyvän mäntyöljyn jalostamisesta biodieseliksi. "Valtiovallan tavoite on 40%:n uusiutuvan energian osuus v.2030." Kysyä sopii, kuka on laskelmat tehnyt?

Mäntyöljyä tulee sulfaattikeitossa 35 kg/tonni sellua. Suomen sellun tuotanto on 3,5 miljoonaa tonnia, josta tulee maksimissaan mäntyöljyä 120 tuhatta tonnia. Suomen dieselin kulutus on 2,8 miljardia litraa, eli likimain 2,5 miljoonaa tonnia. Jos kaikki sellu valmistettaisiin sulfaattikeitolla ja joka pisarasta mäntyöljyö tulisi dieseliä, biodieselin osuus olisi korkeintaan 5%. (Perustiedot wikistä.)

Suunnitelma siis toteutuisi, jos sellunkeittoa lisättäisiin 8 kertaiseksi. :lol:
Dieseliä voi tehdä lisäksi öljykasveista. Öljykasvien tuotanto on nyt 81 tuhatta tonnia, josta öljyä saa noin 30 tuhatta tonnia. Dieselin uusitutuvuutta tämä öljy lisäisi prosentin. 40%:n osuus vaatisi kaikille pelloille öljykasvien tuotannon. :lol:
Luulenkin, että vallanpitäjiä on vedetty nenästä. Ilmaston lämpenemistä ja vääriä laskelmia hyväksikäyttäen teollisuus ja tutkimus on saanut ja saa runsaat tuet ilmastonmuutoksen torjumiseen ja tietenkin ilmastonmuutospropagandaan.

Ilmastonmuutoksella teollisuus kerää miljarditukiaisia toiminnalleen. Siksi hyötyvä teollisuus tukee ilmastofanaatikkoja ja fanaatikkojen mielipiteitä levittävää mediaa. Kuka keksii ketjun heikoimman lenkin ja miten sen saa poikki?

Vastaa Viestiin