Bayer ja Monsanto fuusioituvat

Valvoja: Hallitus

kefalo
Viestit: 5
Liittynyt: 18.01.2017, 21:25:10

Re: Bayer ja Monsanto fuusioituvat

Viesti Kirjoittaja kefalo »

BorisW kirjoitti:Miten joku voi uskoa, että suuret yhtiöt ja ehkä jopa valtiot manipuloisivat säätä, ilman, että siitä löytyy selkeitä todisteita, Taisin joskus aiemmin kirjoittaa sademanipuloinnista kylvämällä hiukkasia kosteaan ilmaan josta kondenssikeskuksista oli pulaa. Taidettiin viimeksi olympialaisten yhteydessä kertoa, miten tyhjennettiin kostean ilmamassan kuormaa sadattamalla ennen kuin saade ehti kisapaikalle. Vastaavasti muistaakseni Jenkeissä ja/vai Kanadassa maan viljelijät saattoivat tilata sateentekijöitä lentokoneen joka kylvi kemikaaleja kondenssikeskuksia, jotta sadetta lankeaisi jonkun rikkaan peltotilkulle.

Sen sijaan globaalia ilmastomanipulointia ei kukaan voi harrastaa ilman että siitä pienestäkin yrityksestä jäisi kiinni, kun ei hallita edes ilmamassojen liikkeen ennustamista. Toki meilläkin osataan kertoa matalapaineiden liikkeistä ja "toivoa" että reitin ennustaminen osuu likipitäen oikeaan.

Vaikka kuinka yritettiin ennakoida tämänkin talven lämpötiloja, niin pieleen meni, kun kerran Suomi sijoittuu kahden ilmastovyöhykkeen, eli merellisen ja mantereisen vyöhykkeen väliin. Koskaan ei voida varmuudella sanoa mihin Atlantilta tulevat matalapaineet oikein suuntaavat. Jos ne viipottavat Norjan länsipuolitse pohjoiseen vai hyökkäävätkö eteläisen Ruotsin poikki meidän päälle niin leutoa on sää. Jos matalapaine päätyy kulkemaan pohjoiseen niin meille virtaa mantereista kylmää ilmaa Venäjältä ja meillä on talvi - noin karkeasti olettaen.


Uskomattomaltahan tuo ilmaston tarkoituksellinen manipulointi kuulostaakin... Entäs miltäs kuulostaa kysymys; "Kenelle kuuluu auringon valo?"" Tuo kysymys viimeistään herätti minut todellisuuteen, johon kuului mm. viimekesäiset auringon "valottomuudet" aurinkopäivien iltoina."
Lisäksi, viimeaikoinahan ei ainakaan Helsingissä, ole pahemmin aurinkoa näkynyt ja silloinkin kun on pilvipeite senverran rakoillut,että auringon valo päässyt pikkasen jostakin raosta pilkistämään niin ensimmäinen asia, joka noista raoista näkynyt on ollut; yllätys ullatus, suihkukoneen vana(t). Ne on vedetty auringon editse ja tämä toistunut joka kerta kun pikkasen päässyt kukistamaan sen jatkuvan, matalahkon pilvihönnyn läpi.

Semmosta vieläkin, notta mm. perjantaina kun lapion sitä taivaalta satanutta, jotakin valkoista mössöä, niin se käyttyäyi kuin kostea suolamössö kasaantuen lapion edessä "puuroksi". Mitään oikeaa lunta se ei ole. Siiispä edelleenkin mielenkiinnolla näkisin analyysin tuosta törystä, mitä kaikkea se sisältää ja miksi sitä sadatetaan maahan aina ennen magdollisesti tulevaa pakkasjaksoa, kuten nytkin ennustettu.

Btw. nyt olen seuraillut tässä tältä sivulta saderintaman etenemistä: http://testbed.fmi.fi/history_browser.p ... &t=15&n=10 .
Eräs asia kiinnitti huimioini tuon rintaman etenemisessä, sekä eilen illalla että tänään. Kun tuo rintama etenee yhtenäisenä idästä Uudellemaalle niin Helsingin kohdalla tapahtuu jotakin kummaa. Ikäänkuin siinä olisi jokin este/suoia, joka tekee tSadin alueelle tyhjän, sateettoman alueen.
Vastaa Viestiin