ICOS, verovarojen tuhlausta

Valvoja: Hallitus

nokikolari
Viestit: 75
Liittynyt: 15.09.2010, 18:00:32

ICOS, verovarojen tuhlausta

Viesti Kirjoittaja nokikolari »

Sattumalta osuin https://www.icos-ri.eu sivustolle. Nopealla silmäyksella on EU:n rahoilla (meidän verovaroilla) perustettu turha organisaatio: kansalliset ilmatieteenlaitokset hoitavat jo samat tehtävät.

Suomen icos:in http://www.icos-infrastructure.fi/?q=node/31 sivun jälkeen alkaa jo nähd vihreita miehiä: "On upeaa nähdä, kuinka suomalaiset ovat maailmalla keskiössä rakentamassa globaalisti merkittäviä havaintojärjestelmiä, kuten kasvihuonekaasujen seurantajärjestelmää, Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja ja vuoden 2016 alussa WMO:n pääsihteerinä aloittava Petteri Taalas sanoo."

Koko puljun organisoinnin https://www.icos-ri.eu/our-structure perusteella näyttää varmistetun ICOS:in pysyminen 'oikeaoppisten' valvonnassa ja tuottamassa virallisen teorian mukaisia tuloksia. Kansallisissa laitoksissahan on vikana parlamentaarinen valvonta, saatta jopa joku skeptikko päätyä johtajaksi.

Asiasta toiseen. Tuli jostakin mieleen Hjeltin tv-haastattelussa esittämä kommentti IL:n tilastollisista menetelmistä: "se ei ole tiedettä, se on uskontoa".
Skeptikoita syytetään siitä, etteivät usko ilmastonmuutokseen. -Laskennalisesti manipuloidut lämpötila-aikasarjat eivät ole uskon asia.

unbiased
Viestit: 1372
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: ICOS, verovarojen tuhlausta

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Olen sen verran utelias, että poikkesin sivulle, mutta jätin lukemisen alkuaukeamaan.
Kuva
Onkoha ICOS aivan luonnontiesteistä tietämättömien pitämä sivu. Kuvassa on hiilimonoksidipitoisuuksien (häkä) mittaustulos. Tämähän on hyvin myrkyllinen kaasu, jonka pitoisuutta hengitysilmassa ja tuleekin seurata.
Kuvassa näkyy mukava piikki päästöistä mutta ei "kasvihuonekaasu" hiilidiokdisi päästöistä. Turvallisella alueella näytetään olevan. Työilman sallittu pitoisuus saa olla
HTP: 30 ppm, 35 mg/m³ (8 h) (Suomi 2007).

joten kuvan huippupiikkien aikanakin on aivan turvallista. Vain tietämättömiä voi pelottaa.

Vastaa Viestiin