Tämäkin varmaan lämpenemisen todiste?

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Tämäkin varmaan lämpenemisen todiste?

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

"Jäämyrsky piiskasi Yhdysvaltain keskiosia
Julkaistu 11.12.2007 17:24 (päivitetty 21:50)

Toistaiseksi jo parikymmentä ihmistä on menehtynyt jäisten olosuhteiden seurauksena.

Jäämyrskyt pitävät Yhdysvaltain keskiosia hyisessä otteessaan. Jopa parisenttinen jääkuori peittää teitä, puita ja voimalinjoja, ja jään painosta katkeilleet sähkölinjat ovat jättäneet lähes miljoonaa kotitaloutta ilman sähköä.

Pahiten ovat kärsineet muun muassa Oklahoma, Kansas ja Missouri. Pelkästään Oklahomassa ilman sähköä on ainakin puoli miljoonaa ihmistä ja osavaltioon on julistettu hätätila. Kyseessä on osavaltion historian laajin sähkönjakelukatko.

Osissa Missouria puolestaan sähkö saadaan takaisin vasta viikonvaihteessa.

Tilanne on pahenemassa entisestään, sillä eilisen jäisen sateen jälkeen esimerkiksi Nebraska, Iowa ja Illinois ovat uuden, tänään alkavan jäämyrskyn reitillä.

Toistaiseksi jo parikymmentä ihmistä on menehtynyt jäisten olosuhteiden seurauksena, liukkaat tiet ovat olleet pääsyynä kuolemantapauksiin.

Jää on hidastanut lentoliikennettä erityisesti vilkkaalla Chicagon O4Haren kansainvälisellä lentokentällä ja uuden myrskyn myötä tilanteen tiedetään pahenevan entisestään.

(MTV3-STT)"
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /12/590616

krjuusis
Viestit: 3
Liittynyt: 05.01.2008, 00:32:03

jep jep

Viesti Kirjoittaja krjuusis »

Joo kyllä taas näkee että oikeen huippulämmintä... eikä tosta ny kannata suurempaa uutista tehdä mutta jos kuumalla kelillä pari muoria kuolee, niin laitetaan veroja lisää niin että "kasvihuonepäästöt" pysyy kurissa ja ilma jotenki pysyis "vakiolämpötilassa" mitä ei kuitenkaa ikinä oo ollu!

Vastaa Viestiin