Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Presidentti Niinistökin huolissaan hiilijalanjäljestä...
http://myrskyvaroitus.fi/2016/01/ilmast ... uutisissa/
Mikä se tämä tämmoinen yhdistys? En muista että tuosta olisi tällä foorumilla puhuttu... Ai niin, onhan tuolla tietosivu
Teemme mielellämme yhteistyötä kaikkien ilmastomyönteisten organisaatioiden ja yritysten kanssa. Arvostamme Suomen Ilmatieteen laitoksen asiantuntemusta.

http://myrskyvaroitus.fi/tietoa-yhdistyksesta/
Puheenjohtajana joku minulle täysin tuntematon Raimo Päiväläinen.
Mitä aidosti ilmastomyönteinen Ilmastofoorumi ry aikoo tehdä tämän ongelman suhteen?
.
Carbonautti
Viestit: 985
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

Re: Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

Tätä asiaa kannattaisi pohtia jäsenistön suljetulla sivustolla.
unbiased
Viestit: 1520
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Miksi suljetulla sivustolla? Pelkäätkö nimimerkistä huolimatta joutuvasi vainotuksi, kuten NL:n aikoina toisinajattelijat. Näenkin ilmastomyrskyssä selvät yhteydet kommunismin tapaiseen ideologiaan. Kristinuskossaan epäileväiset ovat omineet uuden uskonnon, jonka kohteena on maapallo. Sen luonnonvaroja ei saa tuhlata. Jos niin teemme, maapallo kostaa aiheuttamalla ilmastollisen katastrofin, joka hävittää syntisen ihmisen elokehästään.

'Muusikko Raimo Päiväläinen lienee hurahtanut tähän uskoon. Tukea uskolle löytyy ilmastotieteestä, jonka sanomaa levittää ilmatieteen laitos. Mutta miten ilmastotiede on hurahtanut. Tähän löytyy selitys helposti. Ilmaston tutkijat saavat rahaa tutkimuksiinsa ja työpaikkoja on noussut runsaasti. (ITL sai uuden laitoksen 2005.) Mistä sitten tämä poliittisten päättäjien rahanjako ilmastotieteeseen johtuu?

Ilmastotutkimuksen pääarkkitehti on NASAn Goddard Institute for Space Studies (GISS). Instituuttia on USA:n hallinto rahoittanut kymmenillä miljardeilla dollareilla. USA:n hallinto on kuitenkin jättänyt allekirjoittamatta vuosien kuluessa ilmastonmuutoksen torjuntaan pyrkivät asiakirjat. Miksi? Vastaus on selvä, USA tarvitsee halpaa energiaa. Kalliin öljyn aikana USA maksoi lähi-idästä ostamastaan öljystä satoja miljardeja dollareita. Kun öljyn hinta on nyt pudonnut kolmasosaan, voittoa viisaista sijoituksista GISS:lle tulee datoja miljardeja dollareita. Dollareitten vuoto Arabimaihin on vähentynyt. Venäjäkin kipuilee öljytulojen kutistuttua. Samalla on saavutettu merkittävä poliittinen muutos maailman rahavirroissa. Ovatko päätökset johtuneet sattumasta vai onko päätösten takana harkinta?

Tämän ratkaisu kaivaa mieltäni jatkuvasti, koska ei ole mitään vankkoja todisteita, että ilmasto olisi jatkuvassa lämpenemisen tilassa johtuen ihmisen kasviuonekaasupäästöitä. Sekin on jo epävarmaa, onko ilmasto edes lämmennyt, kun tarkastellaan muutakin ilmakehän energiaa, kuin termistä energiaa (= ilmakehän molekyylien lämpövärähtelyä, jonka määrä voidaan havaita lämpömittareilla). Ilmassa on nimittäin vesihöyryä keskimäärin ehkä 10 g/m3, joka sisältää 23 kJ piilevää lämpöenergiaa. Tämä lämpöenergian määrä vähentää ilman termistä (mitattua) energiaa määrän, joka vastaa 23 astetta. Vesihöyryn määrää ei tilastoida, eikä sen pienistä muutoksista tiede kerro mitään.

Tuskin voikaan kertoa, koska pieniä muutoksisa lienee mahdoton havaita. Vesihöyrypitoisuuden muutokset ovat luonnollisia tapahtumia tuulista, pilvisyydestä ja merivirroista johtuvia ilmiöitä. Satunnaisia koska syitä ei tunneta. Siksi ilmakehän termisen energian (lämpötilan) vaihtelutkin näkyvät oikein tehdyissä tilastotutkimuksissa vain satunnaisina ilmiöinä ilman mitään tendenssejä. Väärillä tilastomenetelmillä (pienimmän neliösumman keino) tendenssejä (autokorrelaatiota) tietenkin näkyy eri aika väleillä esimerkiksi 30 vuotta tai miksei myös 100 vuotta. Voi siten rehellisenä sanoa, ettei viimeisten kahden kymmenen vuoden skeptikkojen toistama tauko väitetyssä lämpenemisessä (autokorrelaatio=0) ole sekään mikään todiste lämpenemishypoteesia vastaan.

Ilmastonmuutos on tosiasia, mutta vain ihmisten mielissä. Espanjan televisio ei ole vuosiin mainninnut sanaa chambio de climate, mutta tänä vuonna sitä toistetaan miltei joka päivä. Jokin muutos on tapahtunut Välimemeren maissakin. Espanjassa talous menee hyvin ja työttömyys vähenee. Mutta menetelmätkin ovat toisia kuin Suomessa. Sähkön, kaasun ja polttoaineiden hintaa alennettiin vuoden alusta melko reilusti, samoin moottoritiemaksuja.
Carbonautti
Viestit: 985
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

Re: Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

unbiased kirjoitti:Miksi suljetulla sivustolla?...

Siksi, että yllätys on paras puolustus informaatiosodassa, jonka keskellä me parhaillaan olemme. Olen edelleenkin sitä mieltä, että aiheesta olisi syytä keskustella yhdistyksen suljetuilla sivuilla ja miettiä vastareaktiota.
unbiased kirjoitti:...Espanjan televisio ei ole vuosiin mainninnut sanaa chambio de climate, mutta tänä vuonna sitä toistetaan miltei joka päivä. Jokin muutos on tapahtunut Välimemeren maissakin...

Ehkä tämä johtuu siitä, että Paavi on julistanut pannabullan ilmaston lämpenemisestä ja Espanja on katolinen maa.
unbiased
Viestit: 1520
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Myrskyvaroitus ry YLEn pääuusissa 1.1.2016

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Obaman tykönä paavi vaati ryhtymään oikeustoimiin velvollisuutensa laimonlyöneitä denialisteja vastaan "chastising climate change deniers for failing in their duty to protect our “common home".

Miksi paavi toimi noin? Harkitsiko poliittisesta kannanotostaan olevan kirkolle etua vai yrittääkö tukea US-demokraatteja. Muuta syytä en näe kirkon johtajan teolle. Ilmaston vaihtelun ymmärtämiseen hänellä ei ole henkilöjohtaisia mahdollisuuksia. Paavi voi vain valita asiantuntijansa, joita uskoo.

Informaatiosotaa ei voi käydä mediaa käyttämättä. Jos tämä estetään, mikä tahansa ideologia saa ylivallan. Täytyy taas muistuttaa kommunismin vallan jatkumisesta NL:ssa. Muut mielipiteet tukahdutettiin tehokkaasti, mitään vastarintaliikettä ei voinut syntyä. Kommunismista tuli eliitin (nomenklatuuran) väline pitää kansa jakautuneena rikkaisiin ja tietämättömiin köyhiin. Järjestelmä tuhoutui vasta, kun länsimainen media läpäisi NL:n informaatiopuolustuksen. Suomi oli tässä tärkeä lähde. Virossa kopioitiin Suomen TV:n lähetyksiä ja dumpattiin venäjäksi. Moskovassa nauhoitukset myytiin pimeästi.

Toivottavasti ilmastopropaganda kumoutuu nopeasti. Suuri ongelma on, että Wikipedia tukee selvästi ilmastopropagandaa. Wikipedia on luultavasti amerikan agenttien kontrollissa ja seuranta jatkunee, kunnes öljykaupassa ei enää saavuteta taloudellisia ja poliittisia etuja rajoittamalla muiden maiden öljyn kulutusta ilmastopropagandaa avulla.
Vastaa Viestiin