YOUTUBE taas ilmastoasialla

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

unbiased
Viestit: 1528
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

YOUTUBE taas ilmastoasialla

Viesti Kirjoittaja unbiased »

AGW on tosiasia. 97% tiedemiehistä sanoo, globaali lämpeneminen on tosiasia ja johtuu ihmisen aiheuttamista hiilidioksidipäästöitä.
Katso vaikka https://www.youtube.com/watch?v=VzCXwF39enc

Kuitenkaan ei keksitä selitystä, miksi lämpeneminen on nyt pysähtynyt, vaikka tiedemiesten ilmastomallit ennustavat katastrofaalista lämpenemistä. Onhan se sentään keksitty, lämpö menee meriin. Onneton senaattori Aaron Mair ei tiennyt sitä tai ei suostunut valehtelemaan.
abcdefg
Viestit: 34
Liittynyt: 02.01.2014, 21:39:35

Re: YOUTUBE taas ilmastoasialla

Viesti Kirjoittaja abcdefg »

Tuo on ehdoton klassikko. Kertoo hyvin siitä, kuinka rajua ilmastonmuutosta ennustavat eivät itse osaa omin sanoin selittää asioita, vaan vedotaan johonkin muuhun tai jonkun muun sanomaan kuitenkaan kertomatta edes siitä mitään.

Kiintoisaa tässä on myös se, että tuo tauko on nykyään enemmän tai vähemmän virallisesti myönnetty ja sitä tukemaankin on kehitetty virallisia teorioita. Silloin kun tuo video on kuvattu, se ei ole vielä luultavasti ollut virallisesti myönnetty tai tieto ei ollut vielä kulkenut hänelle joten hän luonnollisesti väittää että taukoa ei ole.

Voidaan jälkikäteen todeta hänen kiistäneen nykyään voimassa olevan tieteellisen tosiasian. Eli hän on ns. tieteenkieltäjä, eli tieteellisten tosiasioiden kieltäjä. Litteän maan puolustajat satoja satoja vuosia sitten perustivat ajatuksensa samaan, enemmistö sanoo että maa on litteä, joten litteä se myös on. Tämäkin silloin enemmistön kannattama silloinen tosiasia tiedetään nykyään virheelliseksi, koska maapallo on pyöreä.
Vastaa Viestiin