Sivu 1/1

Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 10.02.2011, 19:29:21
Kirjoittaja juakola
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6 ... -jaahtyvat
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6 ... stonmuutos
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6 ... ren-puheet
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6 ... -ihmisesta

Muutama huomio:
-Joka lauseeseen "denialisti" vähintään kerran :twisted:
-Joka keskusteluaiheeseen vähintään kerran "tieteellistä faktaa" :roll: :lol:
-Kun hänelle esitettiin HadCRUT -raakadataa hän hyökkäsi ad-hominemilla woodfortrees-sivuston ylläpitäjää vastaan, ja väitti dataa manipuloiduksi ( :D :D :D :D )
-Vähän väliä pitää muistuttaa että roskasaitteja ei pidä lukea koska ne ovat amatöörien pamfletteja, vaan vaatii tieteellistä faktaa :?:
-Gröhnillä on itsellään kuitenkin vain yksi (1) lähde: Skeptical Science (joka on amatöörien pamfletti) :roll:
-Kun hänelle esitetään tieteellinen tutkimus, hän "debunkkaa" sen Skepticalsciencellä (pahimmassa tapauksessa linkin juttu ei edes liity aiheeseen) :roll:
-Ei tiedä mistään mitään, eikä edes yritä perustella, kunhan julistaa
-Viittaa "tuhansiin tutkimuksiin" jotka todistavat että lämpeneminen on kokonaisuudessaan ihmisen aiheuttamaa, lukematta ensimmäistäkään

Oikeasti, kun noita tuon kommentteja lukee niin rintaan sattuu. Voiko ihminen oikeasti olla noin ...?

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 10.02.2011, 20:54:39
Kirjoittaja ceeooko-oktiedettä
Voi

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 10.02.2011, 21:10:50
Kirjoittaja Straw Man
Lauri on hyvinkin mistään mitään tietämättömän alarmistiteinin tasolla, joten... kyllä voi.

Tässä ominaisuudessa Lauri on, Al Goren ja Rajendra Pachaurin tapaan, erinomainen ilmastoalarmismin puolestapuhuja. Eli mitä enemmän hän asiasta kirjoittaa, sitä vähemmän AGW:hen uskotaan.

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 11.02.2011, 23:05:04
Kirjoittaja Grunt
Kunnon pelle koko kaveri. Kauheata itkupotkuraivaria koko ajan :lol:

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 12.02.2011, 15:34:58
Kirjoittaja jpp
Ihmettelen tuota että Lauri on oman CV:n mukaan ollut mm teoreettisen fysiikan opettajana, ja sitten myös 90-luvulla skepsis ry:n puheenjohtajana, eli selvästi Laurilla on ainakin joskus ollut jotain omaehtoista aivotoimintaa, joten mitä on sitten mahtanut tapahtua että on ryhtynynyt täysin kritiikittömäksi ja fanaattiseksi AGW-saarnaajaksi?

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 12.02.2011, 15:50:01
Kirjoittaja Tapsa
jpp kirjoitti:Ihmettelen tuota että Lauri on oman CV:n mukaan ollut mm teoreettisen fysiikan opettajana, ja sitten myös 90-luvulla skepsis ry:n puheenjohtajana, eli selvästi Laurilla on ainakin joskus ollut jotain omaehtoista aivotoimintaa, joten mitä on sitten mahtanut tapahtua että on ryhtynynyt täysin kritiikittömäksi ja fanaattiseksi AGW-saarnaajaksi?


Jassoo, sitten kyseessä sama kaveri, joka oli TEKES:ssä duunissa ainakin vielä 90-luvun alussa. En valokuvasta tunnistanut, vuodet vierivät...

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 12.02.2011, 17:14:10
Kirjoittaja jpp
Tapsa kirjoitti:Jassoo, sitten kyseessä sama kaveri, joka oli TEKES:ssä duunissa ainakin vielä 90-luvun alussa. En valokuvasta tunnistanut, vuodet vierivät...

Joo on se ollut TEKES:säkin, nyt tekee jotain musiikkia valokuvista... (vaikuttaa kyllä vähän höyrypäisen hommalta, mene ja tiedä...)
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/9879-cv

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 15.02.2011, 22:22:20
Kirjoittaja Tronic
Eihän se ole ikinä pystynyt asialliseen nettikeskusteluun. Yleensä vain heittelee lokaa toisten blogeissa aiheesta kuin aiheesta ja ei yritäkään vastata mihinkään. Oikein elämäntapahäirikkö.

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 03.03.2011, 22:45:51
Kirjoittaja juakola
Kävin vähän aikani kuluksi väittelemässä Gröhnin kanssa. On kyllä aika sankari. Kaveri vetää pelkkää copy/pastea ja ad-hominemia ollen samalla täysin kujalla mistä puhutaan. Kun taktiikka ei minuun toiminut, kaveri otti delete-napin käyttöön.

Taidan olla masokisti, kun inttelen trollien kanssa. Vai kuinka?

Edit: taidan jättää jatkossa Skepsiksen jäsenmaksut maksamatta, ihan sen takia että sen pj:ksi on joskus päästetty tuollainen elitistinen jäärä.

Re: Gröhn sekoilee huolella

Lähetetty: 03.03.2011, 23:02:30
Kirjoittaja Tapsa
juakola kirjoitti:Kävin vähän aikani kuluksi väittelemässä Gröhnin kanssa. On kyllä aika sankari. Kaveri vetää pelkkää copy/pastea ja ad-hominemia ollen samalla täysin kujalla mistä puhutaan. Kun taktiikka ei minuun toiminut, kaveri otti delete-napin käyttöön.

Taidan olla masokisti, kun inttelen trollien kanssa. Vai kuinka?


Mielenkiintoinen historia kaverista. Parikymmentä vuotta sitten, kun tapasin hänet, hän oli hyvin rauhallinen TEKES:n virkamies, myöhemmin siis skeptiksen puheenjohtaja. Epäily on vanhemmiten laantunut.

Kokemukseni TEKES:stä ovat kyllä sitä luokkaa, että byrokratia vie aivan suhteettoman osan rahoituksesta. Hirvittävä raportointimylly ja kokousrumba jäi niistä mieleen. VTT:n piti aina olla vetäjänä, jolla ei omalla alallani ollut mitään kompetenssia ko. tutkimukseen. Aika monessa olin mukana Nokialla ollessani ja sen jälkeenkin. VTT:n jälkiä olen korjaillut ties kuinka paljon, hämmästyisitte, jos voisin kertoa.