IPCC:n tapa korjata virheitään

Ilmastotutkimukseen sekä sitä sivuaviin tutkimusaiheisiin liittyvät keskustelut

Valvoja: Hallitus

jpp
Viestit: 699
Liittynyt: 20.11.2009, 16:38:09

IPCC:n tapa korjata virheitään

Viesti Kirjoittaja jpp »

Eipä näytä IPCC olevan kiinnostunut virheidensä korjaamisesta kuin vasta sitten kun uhataan huijaussyytteillä... :mrgreen:
http://wattsupwiththat.com/2013/05/20/m ... -response/
Avatar
html
Viestit: 130
Liittynyt: 20.05.2009, 16:06:44
Viesti:

Re: IPCC:n tapa korjata virheitään

Viesti Kirjoittaja html »

Tuo kuvaa hyvin tätä aikaa jossa on vai yksi virallinen oikea totuus ja epärehellisyys on sallittua sen suojelemiseksi!

Ja meillä Suomessa Ilmatieteenlaitos on "kouluttanut" poliitikot, toimittajat ja opettajat pakkosyöttävät jo pienile lapsille tätä mantraa ilmastonmuutoksesta. Valtamedian sensuuri eliminoi kyseenalaistavat mielipiteet ja uutisvirrasta noukitaan valikoivasti hyvinkin epämääräisiin lähteisiin (ympäristöjärjestöt) perustuvia juttuja, tulvia, maanvyöryjä, hurrikaaneja, ennätyslämmintä, sään äärevöitymistä, metaani päästöjä, eliökatoa jne aivopesu jatkuu ja jatkuu.
Ennusteeni on aika synkkä, että tämä "eko uskonto" näivettää ja kurjistaa elinolomme ellei jostaki löydy poliittista vastavoimaa tähän meidän "Keskiaikaan" jota voisi kuvata myös termillä "Vihreä syöpä"!
jpp
Viestit: 699
Liittynyt: 20.11.2009, 16:38:09

Re: IPCC:n tapa korjata virheitään

Viesti Kirjoittaja jpp »

Onhan tässä kuitenkin vähän valoa tunnelin päässä, ihmiset alkavat tajuamaan että kyse on lähinnä tieteen kaapuun puetusta politiikasta, IPCC on menettäny uskottavuutensa kaikken virheiden ja puhtaiden kusetusten seurauksena, ja politikotkin alkavat tajuamaan että ns vihreä talous ei vaan kertakaikkiaan toimi.
Hyvänä alkuna EU:n energiakokous missä totesivat että uusiutuva energia tulee kertakaikkiaan liian kalliiksi, talous menee kuralle ja työttömyys senkun kasvaa.

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/201 ... stava.html
Vastaa Viestiin