NASA -marraskuu 2013

Ilmastotutkimukseen sekä sitä sivuaviin tutkimusaiheisiin liittyvät keskustelut

Valvoja: Hallitus

Harry
Viestit: 609
Liittynyt: 02.10.2010, 18:44:02

NASA -marraskuu 2013

Viesti Kirjoittaja Harry »

NASA:n viimeisin. Nyt tutkimus osoittaa että hiilidioxidi jäähdyttää maapalloa. Tai ehkä oikeammin ei päästä aurinkoa lämmittämään niin kovasti. Miten nyt suu pannaan. Kuitenkaan mikään ei mahdu median seulonnan läpi. Kaikki näyttää olevan vain politikkaa.

http://principia-scientific.org/support ... 4.facebook
Avatar
pasi
Valvoja
Viestit: 1129
Liittynyt: 15.07.2007, 13:23:23
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: NASA -marraskuu 2013

Viesti Kirjoittaja pasi »

Harry kirjoitti:NASA:n viimeisin. Nyt tutkimus osoittaa että hiilidioxidi jäähdyttää maapalloa. Tai ehkä oikeammin ei päästä aurinkoa lämmittämään niin kovasti. Miten nyt suu pannaan. Kuitenkaan mikään ei mahdu median seulonnan läpi. Kaikki näyttää olevan vain politikkaa.

http://principia-scientific.org/support ... 4.facebook


Tuo julkaisu on maaliskuulta eikä nähdäkseni osoita mitään kasvihuoneteorian suhteen vaan koskee auringon hiukkaspurkauksia, jotka ovat pieni osa auringosta maapallolle tulevasta energiasta. Kannattaa lukea Colin Johnstonen kommentit artikkelin perästä, hän on mielestäni oikeilla jäljillä tässä kohden. Olen Harry kanssasi samaa mieltä siitä, että kaikki on vain politiikkaa, mutta mihin tahansa oljenkorsiin ei kannata tarttua.
Pasi J. Matilainen
Puheenjohtaja, Ilmastofoorumi ry
Harry
Viestit: 609
Liittynyt: 02.10.2010, 18:44:02

Re: NASA -marraskuu 2013

Viesti Kirjoittaja Harry »

Aivan oikein, Pasi. Tuli lukuhäiriö. Tulkkasin MAR marraskuuksi :? CO2 teho kun muutenkin on välillä vähän ja olematon vaikuttaa ilmeisesti kuitenkin siihen vähäiseen IR säteilyyn mita auringosta tulee suoraan. Onko varmaa tietoa? Ellei CO2 vaikuta tulevaan IR säteilyyn ei se vaikuta meneväänkään.

Seuraava ehdotus "lämpöpaussiin" on freoni-kielto joka nyt alkaa vaikuttamaan. Freoni on kuulemma vielä kauheampi kasvihuonekaasu kuin CO2. Jollain tavallahan "paussi" pitää selittää. Voi olla oikein, kuka tietää?
Avatar
BorisW
Viestit: 1779
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: NASA -marraskuu 2013

Viesti Kirjoittaja BorisW »

Ja onhan vielä oljenkortena tuo lämmön häviäminen valtamerien syvyyksiin - auto mua kaiken kestää!
Vastaa Viestiin