Ilmastonmuutos ja globaali Eliitti

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

unbiased
Viestit: 1533
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Ilmastonmuutos ja globaali Eliitti

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Aluksi pitää katsoa video https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI

Olen aikaisemmin esittänyt mielipiteen, että ilmastonmuutos lähti alkuu USA:sta, jotta öljyn hinta saataisiin alas. USA ei sitoudu rajoituksiin ja ostaa öljyä halvalla. Samalla öljyntuottajien, etenkin Venäjän, talous kärsii. Epäilyt olivat oikeat, mutta taustalla onkin 8500 henkilön muodostama Eliitti eikä pelkästää suurvalta. Eliitti johtaa maailman rahataloutta.

Eliitti voi ostaa ilmastonmuutoksen johdosta öljyä "polkuhintaan". Kansalaiset maksavat mukisematta ympäristöverotetusta öljystä entistä enemmän. Päästökaupparahat kerätään kansalaisilta ja rahavirrat suuntautuvat Eliitin omistamiin pankkeihin. Roope Ankka onkin todellinen henkilö. Saman nimisiä on kaikkiaan 8500.

On mahdollista, että Ronald Bernard on häiriintynyt rahanvälittäjä ja keksii osan mielikuvituksestaan. Vai onko sittenkään? Miksi käydään sotia? Miten kansalaiset saadaan innostettua lähtemään sotaan? Ei se onnistu ilman voimakasta mielipiteen muokkausta ja suuria pääomia.
Miksi pankkeja tuetaan verovaroin? Koska pankit omistaa valtaa pitävä Eliitti ja Eliitin jäseniä tai niitä lähellä olevia on kansallisten poliitikkojen joukossa. Tuntuu, että Ronald on luotettavampi kuin kansainvälinen media ja jotkin tiedejulkaisut, joita Eliitti pääsee määräilemään rahojensa ovulla.