YLE ja 16-vuotias Greta

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 716
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

YLE ja 16-vuotias Greta

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

A-studiossa "Onko nuorten ilmastoaktivismi jo ilmiö? Ilmastonuoret Atte Ahokas ja Roosa Laakso haastavat kansanedustajat Sanna Marinin (sd.) ja Kai Mykkäsen (kok.)."
https://areena.yle.fi/1-4584722
näytettiin, että eihän siihen tarvita kuin yksi teinityttö, ja koululaiset alkaa lakkoilla eri puolilla Eurooppaa, ja täällä Suomessakin Eduskunnan edessä jatkuvia mielenosoituksia. Tyttö itse päässyt johonkin (Davosiin?) ilmastovouhottajien huippukokoukseen puhumaan päättäjille. Jne. Jonka jälkeen Kokoomuksen ilmastovastaava ministeri Mykkänen tapailee suomalaisia ilmastonuoria ihan YLE TV1:ssa (ja samalla tuli sovittua seuraavan hallituksen kokoonpanokin...?). Ja täällä meidän ilmastorealistinen puolella ollaan tumput suorina, korkeintaan ihastellaan kun jossain fb-ryhmässä on 1500 jäsentä!! Ja ihan vertailun vuoksi tällainenkin uutinen
https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/c ... 7e49d5a36b
kun siitä ledinauhasta voisi teipata esim "IPCC = VALEHTELIJOIDEN KLUBI" tai ihan vaan "ilmastofoorumi.fi", mutta eipä taida ketään kiinnostaa!? (pahoittelen viestini sävyä, mutta AHISTAA vieläkin tuo eilinen ohjelma, hyvä kun sain edes nukuttua sen jälkeen) Btw, kävin muutama päivä sitten puhelinkeskustelun ilmastosta, kun joku puhelinmyyjä tyrkytti jäsenyyttä johonkin veronmaksajien yhdistykseen. Kyselin niiden kantaa autoveroon, ajoneuvoveroon ja polttoaineveroihin. Alkoi lässyttää ilmastosta ja vähäpäästöisyydestä, yritin kertoa faktoja, ei ollut koskaan kuullutkaan ilmastofoorumi ry:stä jne, ja lopetti sitten kiireesti puhelun. Tekisitte oikeasti jotain, ei niitä päätöksiä missään fb-kuplassa tehdä vaan IRL !!
unbiased
Viestit: 1538
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: YLE ja 16-vuotias Greta

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Lapset on helppo houkutella ilmastopolitiikkaan mukaan. Näillähän ei ole kuin muutaman vuoden omakohtaiset havainnot ilmaston vaihteluista. Ilmastopoliitikkojen osalta törkeää lasten hyväksikäyttöä. Kun ilmastonmuutos lienee 10 vuoden kuluttua historiaa, mukana olleet lapset häpeävät nuoruuden aikaisia tekojaan loppuikänsä.
Carbonautti
Viestit: 1007
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

Re: YLE ja 16-vuotias Greta

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

Nyt Greta on vastatuulessa. Gretan oli tarkoitus pitää puhe EU:n parlamentissa, mutta EPP- ja ALDE-puolueet torppasivat sen perusteena se, että "lasten kuuluu olla koulussa".

Uutinen löytyy GWPS-sivustolta:
Greta Thunberg Banned From Speaking In European Parliament

The European People’s Party (EPP) and the liberals (ALDE) have blocked climate change activist Greta Thunberg from speaking in the European Parliament because “kids belong in schools”, according to the chief of Socialists and Democrats (S&D), Udo Bullmann.
Linkki:
https://www.thegwpf.com/greta-thunberg- ... arliament/
Vastaa Viestiin