Mitä Ilmastofoorumi ry aikoo tehdä silakoille?

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 716
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Mitä Ilmastofoorumi ry aikoo tehdä silakoille?

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Siis mediassa paljon kohua aineuttaneelle Silakkaliikkeelle? Nehän julistavat "sanomme EI ilmastodenialismille", ja väittävät levittävänsä tiedettä (jolla ilmeisesti tarkoittavat niitä "virallisia totuuksia", mukaanluettuna "IPCC-tiede"), joten kyseinen liike on siis selvästi meidän ilmastorealistien vihollinen, vaikka kyseinen liike tuntuukin pitävän ensisijaisena vihollisenaan jotain ihan muita ryhmiä.

Kyseinen liike on kuulemma saanut parissa päivässä yli 5 000 jäsentä jossain someryhmässä, ja aikovat järjestää ensi vuonna jotain mielenosoituksia joissa seisotaan hiljaa jollain torilla, tjps. En tiedä itse tarkemmin, kun yritän välttää "somea", mutta ei tämä hyvältä näytä. :(

Kuvitteleeko joku, että perustelemalla jotain "tieteellisiä neuvottelukuntia" ja höpisemällä "tiede puhukoon puolestaan" voidaan jotenkin vaikuttaa ilmastovouhotukseen? Sehän on puhtaasti poliittinen kysymys ! Ei kansanedustajia, ministereitä, ministeriöiden virkamiehiä yms isokenkäisiä päättäjiä kiinnosta, mitä jossain "akateemisessa facebook-ryhmässä" inistään (varsinkaan jos eivät ole koskaan kuulleetkaan kyseisestä ryhmästä), vaan poliitikkoja ja päättäjiä kiinnostaa, miten iso lauma mielenosoittajia kannattaa tai vastustaa jotain, miten paljon tulee allekirjoituksia addresseihin ja kansalaisaloitteisiin, jne, koska niistä voidaan päätellä miten ihmiset äänestävät seuraavissa vaaleissa.

Viime eduskuntavaalien yhteydessäkin useat poliitikot vetosivat siihen, kuinka nuoret ilmastolakkoilevat. Ja saivat huijattua kansan äänestämään vaalituloksen, joka johti nykyiseen ilmastovouhottajien hallitukseen. Joka tosin joutuu nyt kiemurtelemaan vaalipuheidensta ja todellisuuden välissä, kun pitäisi sitä talouskasvua saada, Madridissa kävi vähän nolosti, jne. Mutta ei ne ole tavoitteistaan luopuneet, ja kun perussuomalaisissakin on IPCC-uskovia, tulevaisuus ei näytä hyvältä, varsinkaan jos sitä odotellaan tumput suorina jossain somessa lymyillen. :cry:
.